top of page
go_pant.png

Agu Go Pant

Uitgelicht artikel

De AGU Go regenbroek kenmerkt zicht door het lichte gewicht, ademend materiaal en een goede twee laags bescherming tegen regen en wind. Het elastiek in de pijpen zorgt voor een snelle instap in geval van een bui en in het meegeleverde zakje berg je de broek compact weer op wanneer deze niet (meer) nodig is.

Agu Go Jacket

Favoriet van de klant

Onze AGU GO jas is door zijn functionaliteit en lichte gewicht een echte all weather jas. Deze sportief ogende jas is dankzij de getapte naden zowel ademend als wind- en waterdicht. In het meegeleverde zakje bergt je de GO eenvoudig op en door het compacte formaat is er geen reden van huis te gaan zonder de GO jas. Voor de gehele GO-lijn geldt het Mix & Match principe, waarbij je jas en broek ongeacht kleur of maat kunt combineren.

go_jack.png
AGU Section.jpg

Agu Section Regenbroek

Nieuw in het assortiment

De Section regenkleding is de nieuwe lijn van AGU waarbij betrouwbaarheid één van de troeven is. Onder alle weersomstandigheden bieden de Section regenbroeken en regenjassen optimale bescherming.

De Section is de opvolger van de bestsellers Shinto en Shinta. Net als zijn voorganger gemaakt van Poray 5000, dat zorgt dat de jas wind- en waterdicht is en tevens ademend. Waar de Section zijn voorganger overtreft is de stof. De jassen en broeken zijn gemaakt van 100% lichtgewicht polyester Pongee materiaal, dat de kleding een matte look geeft en geruisloos is. De voering van de jassen is van een Mesh stof in combinatie met Taffeta in de mouwen. Hierdoor wordt het ademende laminaat beschermt en voelt binnenzijde fijn aan. Voeg daar de fleece voering in de kraag aan toe en het draagcomfort is compleet. De broeken zijn tot aan de knieën voorzien van een Taffeta voering

Valdipino

Uitgelicht artikel

Regenponcho voor fietsen

  • Waterdicht en windbestendig

  • Milieuvriendelijk en eerlijk geproduceerd

Kom onder het afdak. De lichtgewicht fietsponcho van milieuvriendelijk bluesign® gecertificeerd basismateriaal kun je snel aantrekken en houdt je volledig droog. Hij volledig in de geïntegreerde zak worden opgeborgen. Zo klein verpakt kun je hem altijd 'voor het geval dat' bij je hebben. Dit product is met Eco Finish zonder fluorkoolstof (PFC) milieuvriendelijk waterafstotend gemaakt. Green Shape is jouw VAUDE-garantie voor milieuvriendelijke producten - uit duurzame materialen, milieuvriendelijk fabricage en eerlijke productie.

valdipino.jpeg
WOWOW.png

WOWOW

reflecterende kledij

We zijn blij om leuk nieuws met jullie allemaal te kunnen delen! Onlangs hebben we Bert De Backer, een voormalig profwielrenner en een toegewijde vader, verwelkomd in de WOWOW-familie als onze gewaardeerde merkambassadeur.
Bert's uitgebreide ervaring en passie voor fietsen maken hem de perfecte pleitbezorger voor onze missie om de veiligheid en zichtbaarheid op de weg te bevorderen.

Fiets Regenkledij: Producten
bottom of page