top of page
Hyban_2_0_ACE_signal_yellow.jpg

Abus Pedelec 2.0

VEILIG DOOR DE STADSJUNGLE
De Pedelec 2.0 ACE is de eerste keuze voor alle urbane bikers.
In het verkeer in is een helm voor u als fietser een onontbeerlijke begeleider. Want ongevallen gebeuren snel en als u valt, beschermt de fietshelm tegen grotere schade.
ABUS biedt met de Pedelec 2.0 ACE een fietshelm die voldoet aan de hoge veiligheidseisen. Met het lage slaapgedeelte biedt de helm een bijzonder goede bescherming voor de drager. Bovendien heeft de Pedelec 2.0 ACE een geïntegreerde regenkap, die bij de eerste regendruppels snel over de helm kan worden getrokken. De bijzonder felle, oplaadbare lamp en het verwisselbare vizier bieden extra passieve bescherming.

casque-abus-hyban-20-ace-noir-avec-visie

Hyban 2.0 ACE

Met de Hyban 2.0 ACE behoren koude wind en vervelende insecten definitief tot het verleden.
Trek gewoon het royale vizier aan de buitenkant naar beneden en geniet van het heldere zicht zonder wind in uw ogen. De geïntegreerde en verwijderbare topgrids, die desgewenst kunnen worden gewisseld door topgrids in een andere kleur, beschermen het hoofd extra tegen koude wind, regen of insecten.

37249_Urban_I_concrete_grey_01_3.jpg

Urban-I 2.0

De Urban-I 2.0 is niet voor niets één van de bekendste City-helmen in Duitsland en Europa. Het vertrouwen in het merk ABUS maakt deze helm geliefd bij vrouwen en mannen, bij jong en oud.
De Urban-I 2.0 is een perfect uitgeruste, urban fietshelm met veel praktische features en een grote mate aan veiligheid. De in-mold-productiemethode, waarbij de buitenhelm in één arbeidscyclus wordt samengevoegd met het schokabsorberende-helmmateriaal (EPS), staat voor hoge veiligheid en een verbinding met een lange levensduur. Deze productiemethode zorgt voor een lager gewicht en een optimale ventilatie voor een aangenaam hoofdklimaat. Een ideale helm voor dagelijkse fietsritten door de stad. De Urban-I 2.0 is verkrijgbaar in de maten M, L en ook XL.

81676_Viantor_gleam_silver_front_1.jpg

Viantor

PROFESSIONELE TECHNIEK VOOR BEGINNERS

De Viantor is de hoogwaardige en lichte helm voor beginners waarbij we veel beproefde technologieën uit de profsport hebben toegepast.

Overtuig uzelf van deze hoogwaardige en veilige helm met de voordelen van een professionele racehelm. Voor een hoge mate van veiligheid beschikt de Viantor over de in het EPS geïntegreerde ActiCage-structuurversterking. Dit biedt de drager een maximale bescherming bij optimale ventilatie en het hoogste comfort. Met de ActiCage kunnen ventilatieopeningen in de helm groot uitvallen, zonder dat de helm de noodzakelijke veiligheid verliest. Met de Ponytail-compatibiliteit is de Viantor van ABUS de eerste keuze voor vrouwelijke fietsers en fietsers met lang haar.

Abus helmen: Producten
bottom of page