top of page
81927_PEDELEC-2.0_ACE_MIDNIGHT_BLUE_SIDE_3.jpg

Pedelec 2.0 ACE

VEILIG DOOR DE STADSJUNGLE
In de ravijnen van de stad is een helm onontbeerlijk. De Pedelec 2.0 ACE is hierbij de eerste keuze voor alle urbane bikers.
In het verkeer in de grote stad is een helm voor u als fietser een onontbeerlijke begeleider. Want ongevallen gebeuren snel en als u valt, beschermt de fietshelm tegen grotere schade.
ABUS biedt met de Pedelec 2.0 ACE een fietshelm die voldoet aan de hoge veiligheidseisen in grote steden. Met het lage slaapgedeelte biedt de helm een bijzonder goede bescherming voor de drager. Bovendien heeft de Pedelec 2.0 ACE een geïntegreerde regenkap, die bij de eerste regendruppels snel over de helm kan worden getrokken. De bijzonder felle, oplaadbare lamp en het verwisselbare vizier bieden extra passieve beschermin

91993_HUD-Y_ACE-VELVET-BLACK_SIDE_CMYK_3.jpg

HUD-Y ACE

DESIGNHOOGTEPUNT IN DE STAD
De HUD-Y ACE is de perfecte metgezel in de stad: Hij staat voor een stedelijke levenshouding en is een echte blikvanger in elke stad.
De populaire oplaadbare achter-led van de HUD-Y modellen beschermt fietsers in het vaak onoverzichtelijke stadsverkeer: Met vier lichtstanden wordt de magnetisch opbrengbare USB-lichtstrip een lichtgevend hulpje onderweg. In de ACE-uitvoering vervangt het vizier het op-/neerklapbare scherm van de HUD-Y. Afhankelijk van de rij-omstandigheden kunnen motorrijders het geïntegreerde vizier omhoog en omlaag schuiven. De helm wordt een modieuze accessoire dankzij de verschillende prachtige kleurendessins. Voor iedereen die stijlvol en beschermd op zijn fiets wil zitten.

81922_Pedelec_2.0_signal_yellow_M_side_3.jpg

Pedelec 2.0

EEN HELM, SPECIAAL VOOR WEGEN IN GROTE STEDEN
De Pedelec 2.0 biedt een combinatie van comfort en bescherming. Aangevuld met slimme features, is deze helm een optimale begeleider in het wegverkeer.
In het verkeer in de grote stad is een helm voor u als fietser een onontbeerlijke begeleider. Want ongevallen gebeuren snel en als u valt, beschermt de fietshelm tegen grotere schade.
ABUS biedt met de Pedelec 2.0 een fietshelm die voldoet aan de hoge veiligheidseisen in grote steden. Met het lage slaapgedeelte biedt de helm een bijzonder goede bescherming voor de drager. Bovendien heeft de Pedelec 2.0 een geïntegreerde regenkap die bij de eerste regendruppels snel over de helm kan worden getrokken. De bijzonder felle, oplaadbare lamp en het verwisselbare vizier bieden extra passieve bescherming.

87230_Macator_signal_yellow_side_SK_Vizor_3.jpg

Macator

EEN PERFECT ALLROUNDER
De Macator is een sportieve instaphelm.
Een instaphelm voor alle fietsers die een uitstekende allround helm willen gebruiken. Geschikt voor bijna alle routes en situaties. De Macator heeft een comfortabele vulling en een zeer goede ventilatie. De helm is verkrijgbaar in vele opvallende, lichte kleuren.

87186_StormChaser_polar_white_side_3.jpg

StormChaser

NEVER COMPROMISE
De StormChaser past met zijn eigenschappen bij elke race:
Van wegwedstrijden en cyclocross tot ambitieuze wedstrijden. De helm weegt weinig, is uiterst comfortabel, uitstekend geventileerd en verkrijgbaar in vele moderne kleuren.

673016_SMILEY_3.0_LED_BLUE_RAINBOW_SIDE_CMYK_3.jpg

Smiley 3.0 LED

BESCHERMD VANAF HET EERSTE BEGIN
Onze beste kleuterhelm nu nog beter! Met een nieuwe buitenvorm en features luidt de Smiley 3.0 LED een nieuw tijdperk in.
Diepe pasvorm en vizierachtige voorrand voor extra hoofdbescherming. De helm kan aan de hoofdomvang worden aangepast - zowel in breedte als in de hoogte aan het achterhoofd. Het verstelsysteem biedt een extra voordeel voor kinderen met lang haar. Het kan ruimte scheppen voor een vlecht. Het stelwieltje drukt niet hinderlijk op vlecht of staart. Het draagcomfort wordt ook verhoogd door een dik kinstuk. In de LED-versie heeft de populaire kinderhelm een achterlicht. Dit verhoogt de zichtbaarheid bij weinig licht.
Het moeilijkste deel is kiezen welke Smiley 3.0 LED deel moet uitmaken van uw gezin. Met de keuze aan designs vindt elk kind een helm die het met plezier zal dragen.

672620_SMILEY_3.0_BLUE_WHALE_SIDE_CMYK_3.jpg

Smiley 3.0

MEER BESCHERMING VOOR DE KLEINSTEN
Onze beste kleuterhelm nu nog beter! Met een nieuwe buitenvorm en features luidt de Smiley 3.0 een nieuw tijdperk in.
De populaire kinderhelm vergezelt kinderen bij hun eerste pogingen tot fietsen - of het nu op een loopfiets, een driewieler of hun eerste eigen fiets is. Diepe pasvorm en vizierachtige voorrand voor extra hoofdbescherming. De helm kan aan de hoofdomvang worden aangepast - zowel in breedte als in de hoogte aan het achterhoofd. Het verstelsysteem biedt een extra voordeel voor kinderen met lang haar. Het kan ruimte scheppen voor een vlecht. Het stelwieltje drukt niet hinderlijk op vlecht of staart. Het draagcomfort wordt ook verhoogd door een dik kinstuk.
Met 16 verschillende decors is de keuze welke Smiley 3.0 deel moet uitmaken van uw gezin, niet eenvoudig. De glanzende helmen zijn verkrijgbaar met kindvriendelijke motieven en in effen kleuren. Met zoveel keuze zullen alle jongers en meisjes een helm vinden, die ze graag dragen.

91980_HUD-Y_TITAN_SIDE_CMYK_3.jpg

HUD - Y

UNIEK, COOL ONTWERP
De futuristische nieuwe HUD-Y is de perfecte metgezel in de stad. Deze fietshelm staat voor coolness en past in elk stadsbeeld.
Neem de diepe pasvorm van moderne mountainbikehelmen, de hoofdvorm van de GameChanger racefietshelm en voeg daar een dosis sci-fi styling aan toe. Voeg nu de oplaadbare, magnetisch bevestigde achter-LED toe en voilà - de moderne helm voor de stad! Aan de achterkant van het hoofd zit een magnetische USB-lichtstrip met vier verschillende lichtstanden. De brandduur hangt ervan af of Power Mode, Eco Mode, Blink Mode (knipperen) of Pulse Mode actief is. Naast vrij effen, fraaie kleuren zijn er ook signaalkleuren, bijvoorbeeld voor groepen mensen die werkzaam zijn in de beveiligingsindustrie. Iedereen die stijlvol en beschermd wil fietsen, kan niet om de ABUS HUD-Y Urban helm heen.

Abus helmen: Producten
bottom of page